Pret vajzën e pestë, reagimi i babait do ju befasojë (VIDEO)

Video e mëposhtme tregon momentin gazmor kur një baba merr vesh se familjes do t’i shtohet vajza e pestë.
Josh Butson, nga Georgia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, pasi merr vesh lajmin vë duart në kokë, ngrihet nga tavolina dhe del jashtë, i ndjekur nga qeni.
Kur arrin te pishina ai ndalon për një moment, sheh drejt qiellit dhe para se të hidhet në pishinë ai thërret: “përse o Zot përse”
Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon:

VIDEO