Presidenti grek: “Jemi në situatë lufte”

grek

Presidenti grek ka deklaruar se “Jemi në situatë lufte”.

Këtë deklaratë presidenti grek e ka bërë në një takim që pati me krerët më të lartë të Forcave të Armatosura të vendit dhe me ministrin e mbrojtjes Panos Panagiotopoulos.

Papoulias theksoi gjithashtu se “Forcat e Armatosura, janë garanci për interesat kombëtare të vendit”.

Takimi i sotëm i z. Papoulias u krye në prezencën e udhëheqjes së re të Forcave të Armatosura të vendit, të cilët u prezantuan nga Ministri i Mbrojtjes./LajmeOnline/