Prekëse: Vëllau i këndon motres ditën e martesës (Video)

dasma-3Gjatë sezonës së verës në Kosovë kemi shumë dasma dhe ahengje familjare ku martohen edhe më të dashurit tanë, Në një dasëm në Malishevë, të siguruar nga Xati Production, të cilët edhe bënë xhirimin në terësi të kësaj dasme mund të dëgjoheni ku vëllau i këndon motrës në ditën më të lumtur të saj. Vëllau i nuses ka edhe një “amanet” për dhëndrrin: