Prekëse, momenti kur vogëlushja ngatërron një plak me Babagjyshin (VIDEO)

Një vogëlushe mori dhuratën më të mirë të Krishtlindjeve kur takoi Santa Klausin – në një dyqan të madh. Shansi i takimit u filmua nga prindërit e vajzës në SHBA, që shfaq momentin prekës kur vogëlushja besonte se e kishte takuar Babagjyshin e vërtetë – për shkak të mjekrës së bardhë që kishte plaku. Pasi u ul në gjunjë dhe aktroi se është Babagjyshi, plaku, me emrin Roger, thotë: “Më kanë thënë se ke qenë një vajzë e mirë këtë vit”, Shikojeni momentin e publikuar në Daily Mail: