Prekëse, kali qan në funeralin e pronarit të tij (Video)


Ky është momenti prekës kur një kalë i pikëlluar duket se po qante në funeralin e pronarit të tij. Miqtë dhe familjarët e Vanger de Lima Figueiredo, 34 vjeç, u mahnitën kur kali besnik e mbështeti kokën e tij në arkivolin e pronarit dhe psherëtiu gjithashtu. Pamjet e kapura në video shfaqin kafshën duke hingëllirë me zë të lartë dhe duke tundur kokën e tij lartë-poshtë nga pikëllimi, E gjithë ngjarja ndodhi diku në Brazil. Shikojeni videon: