Prekëse, ja çfarë bën mësuesi për nxënësin e tij me kancer (Foto)


Një fotografi e publikuar në Imgur ka prekur zemrat e miliona njerëzve, për shkak të ndjeshmërisë që ka.
Në fotografinë e publikuar shihet një burrë me një iPad në dorë, ulur afër dritares së një reparti mjekësor.
Sipas përdoruesit “thecake_is_a_lie1”, vogëlushi që shihet në foto është një iranian që ka kancer,
Eh burri në foto është mësuesi i tij, i cili vjen çdo ditë ta vizitojë atë në spital dhe i mban orë shtesë, në mënyrë që mos t’i ikin ato që i kanë mësuar në shkollë.