Prekëse/ I kërkoi një lypësi diçka për të ngrënë, ai shet biçikletën e tij por e pabesueshmja ndodh në fund (Video)

Një djalë donte të shikonte çfarë dhembshurie kanë lypësit ndaj bëri një video.

Djali u hoq sikur i kishte humbur portofoli dhe i kërkoi diçka për të ngrënë një lypësi.

Ky i fundit u ndie shumë keq për djalin ndaj shiti të vetmen pasuri që kishte, biçikletën e tij dhe i dha paratë djalit.

Djali u ndie shumë në faj ndaj i tregoi lypësit që kjo ishte një kamera e fshehtë pasi donte të shikonte sa do ta ndihmonte dhe në fund ai e ndihmoi lypësin duke i dhënë para për një biletë treni ku do të fillonte një jetë të re.

Ka ende njerëz të mirë në këtë botë..

Homeless Man Does Extraordinary Act

Please Share this to spread the Love and Happiness ❤👈👊 #Inspiration via youtube.com/johal

Posted by Robin Thanu on Mittwoch, 7. Juni 2017