Prekëse: Hoxha Halil Kastrati i kthen shikimin gruas pas 44 viteve, Gruaja qanë dhe tregon vet për këtë ngjarje [Video]

Këtë të diele në emisionin Kojshia Show që udhëhiqet nga moderatori tashmë i njohur Sadri Imeri ishte i ftuar themeleusi i shoqatës bamirëse “Jetimat e Ballkanit” Hoxha Halil Kastrati dhe familja e gruas që i kthej shikimin pas 44 vitesh, shkruan InfoKosova.

Ndër të tjerash Hoxha Halil Kastrati tregoi se si i ka ndertuar 22 shtëpi dhe 12 banesa për familjet e varfura.

Një familje u shfaq në emision ku një gruaje i ishte kthyer shikimi pas 44 viteve me ndihmen e kësaj shoqate./InfoKosova/

Për më shumë ndiqeni emisionin nga minuta e 32: