Prekëse, hajduti i kthen biçikletën fëmijës, pasi mëson këtë detaj (Video)

fghgfNjë hajdut ende i paidentifikuar ka bërë kthesë. Para shumë kohësh ai kishte vjedhur një biçikletë në një lagje në Armag të Irlandës së Veriut. Një kohë pas vjedhjes, hajduti mësoi në rrjetet sociale se biçikleta që kishte vjedhur i përkiste një fëmije 9 vjeç. Por jo vetëm kaq. Biçikleta ishte dhurata e fundit që babai i bënte 9-vjeçarit para se të ndërronte jetë, Kur ka mësuar këtë fakt, hajduti është kthyer në skenën e krimit në ditën kur shënohej 1-vjetori i ndarjes nga jeta të babait të 9-vjeçarit dhe ia ka lënë biçikletën aty ku e vodhi.