Prekëse: E humbi të birin, por sërish ishte ….! (Video)

Passport.jpg1

Vicky Brannon (56) si prindër ka pasur një mundësi, që rrallë kush prej nënave mund ta kenë pasur ndonjëherë në jetë.

Ajo dëgjoi rrahjet e zemrës së djalit të tij për herë të parë pas pothuajse dy dekadave të kaluara pa të birin.

Në fakt, nëna ka takuar personin që mban zemrën e djalit të saj të ndjerë.

Jennifer Lentini nga Long Island mbeti në jetë në sajë të kësaj familje si dhe vendimit të saj, e cila në këtë mënyrë, pavarësisht fatkeqësisë që i kishte ndodhur, ndihmoi të jetoj 31-vjeçaren.

Dy femrat u takuan në aeroportin ndërkombëtar në Tampa, Florida, ku edhe plasën të qarat gjatë përqafimeve, transmeton Telegrafi.

Momente tronditëse u lanë përshtypje publikut botëror, ndërsa “Dita Kombëtare e Donatorëve” mori edhe më shumë kuptim.

Djali i saj Matthew, vdiq më 5 korrik të vitit 1996, pasi u qëllua me një plumb në gjoks nga një mik i tij.

Nëna e tij në ato momente vendosi t’i dhurojë organet e fëmijës së tyre dhe të nesërmen, zemra e 14-vjeçarit u gjet në kraharorin e 13-vjeçares. /Telegrafi/

Vicky dhe Matthew