Prekëse: Babai marton vajzën e tij 2-vjeçare, të diagnostikuar me kancer fatal (FOTO)


Ai i kishte premtuar se do i jepte asaj një dasëm ëndrrash dhe vendosi t’ia bëjë realitet.

Një baba britanik bëri një dasmë për vajzën e tij 2-vjeçare, e cila është diagnostikuar me një tumor vdekjeprurës.

Andy Bernard, 31 vjeç, e bëri këtë veprim prekës për vogëlushen Poppy Mai, që nuk do e ketë kurrë mundësinë të martohet.

Mjekët i dhanë vetëm dy ditë jetë dhe babai, një pilot i forcave mbretërore, organizoi këtë ceremoni.

Poppy Mai ishte zgjuar gjatë ceremonisë për fat, por i mbylli sytë në krahët e babait.

Çifti ka edhe dy djem.
a

s