Prekëse, Babai i Dijamantit del në vendin ku ia vranë djalin (FOTO)

20160723113330223

I ati i Dijamant Zabërgjes ka dalë në vendin ku iu vra djali dje në Munich.

Ai ka marrë disa lule në dorë dhe fotografinë e Dijamantit.
Fotografitë janë shpërndarë gjithandej në rrjete sociale dhe në agjenci ndërkombëtare të lajmeve.