Prekëse/ Babai i Aulonit ka një lutje, ja çka i paralajmëron vrasësit e djalit të tij (FOTO)

Afrim Zeka, babai i 16 vjeçairt Aulon Zeka, i cili u vra një javë më parë në Prishtinë, ka shkruar një postim shumë prekës në Facebook.

Zeka ka shkruar duke e lutur zotin që djalin e tij ta ketë bërë prej banorëve të xhehnetit derisa ka paralajmëruar që vrasësve të djalit të tij nuk do ia bën kurrë hallall këtë gjë.

Ai ka falënderuar gjithë ata që po e ngushëllojnë atë dhe familjen e tij,