Prekëse: Ajo mendoi se kishte bërë shkelje, ja çfarë befasie i bëri polici (Video)

state-police-trooper-luke-bonin-lunch-with-panhandler-f819cb77577530e3-e1463569568569-780x439-560x390_1476804278-5332323Një polic i Masaçusets pa një të pastrehë buzë rruge dhe nga keqardhja i bleu drekën dhe shkoi të hajë bashkë me të. Polici Luke Bonin pasi pa të pastrehën Lynn Murphy, shkoi te restoranti më i afërt, bleu dy racione ushqim dhe shkoi të hajë bashkë me të. Fillimisht e pastreha u tremb kur pa policin të afrohej duke menduar se kishte bërë ndonjë shkelje, por kur polici i ofroi drekën, ajo u përlot nga gjesti i tij. Pamjet janë shpërndarë mijëra herë në internet.