Prekëse/ 4- vjeçarit pas operacionit i mbeti shenjë në gjoks, e pabesueshme ajo që bëri babai i tij (Foto)

Një rrëfim prekës ka bërë së fundmi online. Bëhet fjalë për një baba të përkushtuar, i cili ka bërë tatuazh shenjën e operacionit të zemrës që bëri djali i tij për ti treguar që nuk është vetëm.

Richard Davies vendosi që të bëjë këtë gjë pasi Bobby bëri një ndërhyrje në zemër për të rregulluar një problem pasi kishte lindur me gjysëm zemër.

Tatuazhi është në kraharorin e 29-vjecarit e shoqëruar me emrin dhe ditën e lindjes së vogëlushit. Ai ka bërë ndërhyrjen e parë, por në moshën 3-5 vjecare atij do ti duhet që të bëjë një të dytë.

Sëmundja e zemrës është një nga më tipiket në Angli që përfshin 9 nga 1000 fëmijë të lindur.