Prekëse, 21-vjeçarja me sindromin Down merr propozim për martesë (VIDEO)

screenshot-1_1468173663-9430973Një grua e re me sindromin Down është lumturuar tej mase kur i dashuri i saj u ul në gjunjë dhe i propozoi asaj me një unazë në ditëlindjen e saj të 21’të. Ashley Greenhalgh ishte duke hapur dhuratat e ditëlindjes me miqtë e ngushtë dhe familjen, kur nxori një kuti unaze nga Danny Griffiths, i dashuri i saj. Ashley, që është nga Nju Xhersi, kapi fytyrën me duar pas emocionimit dhe tha me zë të lartë: “Është unazë! Do të martohem!”. Më pas i dashuri i saj u ul në gjunjë dhe e pyeti atë: “A do të martohesh me mua? A do të bëhesh gruaja ime?”. Siç mund të shihet në videon e publikuar në Daily Mail, i dashuri i saj gjithashtu është me të njëjtin sindrom.

https://youtu.be/M_MOyEpDKlM