Prekeni këtë pjesë të këmbës çdo ditë dhe shikoni çfarë do të ndodhë


Shumicën e kohës mjekësia moderne nuk ka efekt dhe kur shishet me hapa nuk e zgjidhin problemin tuaj, çfarë duhet të bëni?

Mes pjesëve të ndryshme në trupin tënd, pika e quajtur LV 3 është e rëndësishme pasi që e përmirëson shëndetin e përgjithshëm.

Telegrafi i sjell disa nga të mirat që i sjell kjo metodë e prekjes së pikës LV 3

E liron stresin

Sipas Modern Reflexology¸pika LV 3 ndikon pozitivisht në nivelet e stresit pasi që e rrit përqendrimin dhe i qartëson mendimet tuaja. Gjithashtu, pika thuhet se e lehtëson lodhjen.

Qetësues

WebMD tregon që pika LV 3 është burim i shkëlqyeshëm i lehtësimit të dhimbjeve pasi që është i lidhur me fundin e shpinës dhe rrjedhimisht i qetëson dhimbjet e ndryshme në trup.

Tretja

Acupressure Wellness tregon që pika LV 3 ndihmon në shërimin e tretjes së keqe, problemeve me bark etj.

Antidepresues

Sipas disa studimeve, LV 3 ndikon pozitivisht te personat që vuajnë nga depresioni apo shqetësimi.

Veç këtyre, kjo pikë është shumë e mirë edhe për pagjumësinë.

Pika LV 3 gjendet në zonën mes gishtit tuaj të madh të këmbës dhe gishtit të dytë.

Nëse jeni shtatzënë apo keni probleme me venat tuaja, kjo metodë nuk preferohet për ju pasi që mund të sjell pasoja të papritura.
Untitled