Prej 30 vitesh e mbante këtë puçërr mbi shpinë, vendos ta shpërthejë dhe…(Video +18)


Qëkur kishte lindur ky djalë kishte një puçërr në shpinë e cila i rrite çdo ditë e më shumë sado vite që kalonin. Fillimisht duke mos e ditur se çfarë është realisht, ai e lë të rritet dhe nuk i kushton rëndësi. Por ndërsa vitet kalonin dhe puçrra bëhej akoma dhe më shqetësuese ai shkon ta kontrollojë. Mjekja e lëkures i thotë se puçrra 30-vjeçare në fakt është e gjitha e qelbëzuar dhe duhet ta shpërthenin. Në videon e mëposhtme të publikuar nga Daily Mail duket momentt kur djali pas 30 vitesh largon për herë të parë puçrrën në shpinë, megjithëse pamja nuk është aspak e mirë për secilin prej nesh.