Pranimi i Kosovës, Zvicra vjen me një vendim të pabesueshëm


Zvicra nuk do të votojë fare në pranimin e Kosovës në FIFA.
Kështu ka deklaruar gazetari Milaim Krasniqi, duke u bazuar në informata nga burime të sigurta.
“Zvicra e ka bojkotuar kongresin dhe nuk do të votojë fare”, deklaroi Krasniqi në emisionin Arena në Tribuna Channel, përcjellë “Lajmi.net”.
Ai shtoi që Kosova duhet të jetë mirënjohëse ndaj Zvicrës, e cila sipas tij e ka ndihmuar shumë futbollin kosovar gjatë viteve të kaluara.
Untitled