Portman – Elegante dhe e egër

foto Portman mFItuesja e çmimit OSCAR Natalie Portman, ka shkëlqyer me rolin e saj në filmin ‘Black Swan” dhe vallëzimin në ‘Liqenin e Mjellmës”
31 vjeqarja nuk është ndalur me kaq, ajo duket e mrekullueshme edhe në reklamën e re të Miss Dior, ku poashtu bënë lëvizje elegante dhe të egra njëkohësiht, ndërsa gjendet pran një fontane.
Kur Natali shihet në reklamën për parfemin Dior, është vështirë të besohet se ajo ka një djalë 20 muajsh si dhe burrin 35 vjeqar Benjamin Millepied./LajmeOnline/