Portieri i Kombëtares me dorëzat më të bukura në Kampionatin Evropian


Dorëza me ngjyrat e flamurit kombëtar dhe me “B”-në e të birit.
Kapiteni i Partizanit e njëkohësisht portieri i Kombëtares së Shqipërisë, Alban Hoxha, ditët e fundit është pajisur më një palë dorëza të reja.
Ato të janë të markës daneze Bearoz që merret ekskluzivisht me prodhimin e dorëzave për portierët e futbollit.
Në dorëzat e personalizuara të 28 vjeçarit nga Cërriku dallohen ngjyrat kuq e zi të flamurit tonë kombëtar, emri i vetë portierit dhe gërma “B” (inicial i markës) si Beko, emri i të birit të lindur një vit e gjysëm më parë.
Me dorezat e reja mesa duket portieri po mendon që tani për Europianin e Francës.
e1

e2