‘Porositi’ një prostitutë, u shokua kur në dhomën e hotelit iu shfaq…

Një burrë nga Illinois i Shteteve të Bashkuara, porositi një prostitutë përmes rrjeteve sociale, por u shokua kur pa gruan e tij që i erdhi në dhomën e hotelit.
Sipas “Telegraph Sun”, ai po lundronte në faqet pornografike kur pa një grua që i tërhoqi vëmendjen dhe vendosi ta “porosisë”

Gruas së tij i tha se, po shkonte të pinte me kolegët e punës, kur në realitet po udhëtonte për në motelin që gjendej në rrethinën e qytetit, transmeton mapo.
Kur shkon atje, burri shokohet kur kupton se, gruaja e tij punonte si prostitutë. Ai kishte me të 19 vjet martesë.