“Porno” në shkollën e Mamurrasit, mësuesja e matematikës tregon më tepër seç duhet (Fotot)

14658183-1605389046422086-1334882366-n-copy_1476729546-7142247jatë orës së matematikës në ditën e sotme, mësuesja ka dhënë një “spektakël” të vërtetë për sytë e nxënësve.

Ata jo vetëm janë shokuar por edhe e kanë fotografuar për ta ndarë momentin me të gjithë ata që nuk do t’u besonin kur t’ua tregonin.

Ndoshta mësuesja duhet të ishte treguar më e kujdesshme gjatë mënyrës së saj të qëndrimit dhe veshjes, aq më tepër që ndodhet në një institucion arsimor.