Policja që e la uniformën blu e u bë një vajzë superseksi (Foto)

p_1477894575-399635-1Dikur daljet e saj në ekranet televizive ishin të shpeshta, pasi kishte pozitën e zëdhënëses së Policisë së Kosovës.
Ajo tashmë nuk e mban këtë pozitë, por Sabrie Kamberi vazhdon të ketë vëmendjen e publikut.

Në fotografitë e fundit të publikuara në rrjetet sociale, Sabi shihet, duke pirë kafe në rrezet e diellit, e veshur me një fustan të zi; ajo shihet në një formë të mirë dhe me pamje të freskët, shkruan “Magazina”. Ndryshe, ish-zëdhënësja e Policisë së Kosovës, tani punon në Këshillin Prokurorial të Kosovës.ppp_1477894558-2443603

pp_1477894555-6419849