Policja bionde huton shoferët në mes të Tiranës: E mirë, e mirë po e ka një problem dhe kjo

Një vajzë bukuroshe është filmuar ditën e sotme teksa lëvizte me një motor në Tiranë. Për shkak të flokëve të saj me shumë kaçurrela, ajo ka tërhequr vëmendjen e disa prej shoferëve, por kur kanë parë se është police, meshkujt i kanë kushtuar edhe më shumë rëndësi.

Të tërhequr fillimisht nga pamja e saj dhe flokët e dendur e të veçantë, ata kanë vënë re se e shoqëruar nga një koleg, vajza që mban veshur uniformën e policisë ka një problem në udhëtimin e saj.

Ajo nuk ka vënë kaskën mbrojtëse, për të cilën ndoshta u ka vënë gjoba sa e sa udhëtarëve. E për më tepër, rrezikon edhe vetë jetën. Mbase s’ka dashur të orishë modelin e flokëve, ku i dihet!

E mirë, e mirë kjo policja. Na hutoi fare me gjithë këto flokë, po e ka një problem. I mungon kaska, e shikoni?”, – shkruan një mesazhdërgues për JOQ.al.