Policia e arrestoi djalin në një kontroll rutinë, pas kësaj jeta e tyre ndryshoi përgjithmonë

Puna e policisë mund të jetë shumë e komplikuar sepse gjatë një arrestimi nuk mund të jenë të sigurtë nëse i dyshuari do bashkëpunojë apo do veprojë kundër tyre.

Në Shtetet e Bashkuara janë shënuar raste nga më të tmerrshmet, të cilat nga një arrestim i thjeshtë kanë përfunduar në shkëmbim zjarri dh ata që duhet të jenë gjithmonë të kujdesshëm janë policët.

Në një kontroll rutinë policia ndali një të ri që ngiste një makinë sportive, i kërkoi ta fikte makinën dhe të dilte jashtë ku po i bënte një sërë pyetjesh.

Pas këtij inspektimi rutinë policia i tha që të ulej në gjunjë para makinë së tij dhe këtë moment doli jashtë e dashura e tij, e cila mbante veshur një kostum pune.

Ajo ishte shumë e shqetësuar, por pastaj ndodhi ajo që ia ndryshoi jetën përgjithmonë.

Djali duke qëndruar ashtu në gjunjë, siç e kishte “urdhëruar” policia, i dhuroi të dashurës një unzë dhe propozimin për martesë.

Shikoni videon për të parë më tej reagimin emocionues të kësaj vajze.