Polici merret zvarrë me makinë nga i ndaluari (video)

Rusia duket se është një vend i vështirë për policët. Të paktën kështu ka ndodhur me njërin prej tyre, që ka ndaluar një drejtues mjeti të dyshuar. Por, ky i fundit e ka marrë zvarrë me makinë. Më pas ai është ndaluar dhe tashmë pritet që të dënohet me 10 vjet burg për këtë akt.