Polici ia dhuroi kolegut veshkën: Nuk dua që fëmijët e tij të mbeten pa baba (VIDEO)


Familjarët e Burrel Davis, inspektor policie i Nashville, kishte vetëm një dëshirë për Krishtlindje, dhe ajo ishte për të dalë ndonjë donatorë i veshkës.
Ky oficer policie 40-vjeçar dhe baba i dy fëmijëve filluan të ndalojnë së funksionuari veshkat, dhe e vetmja shpresë ishte një transplant i atij organi, transmeton TetovaSot.
Kolegu i tij Eric Crowder e dinte në lidhje me sëmundjen dhe polici filloi të mendoj se si për të ndihmuar atë. Ai vendosi për t’ia dhuruar veshkën e tij dhe pasi shkoi në testim e kuptoi se ato janë kompatibile, dhe i tha kolegut të tij se do të marrë një veshkë.
“Ajo që unë saktësisht mund ta ndihmojë atë është me të vërtetë një bekim”, tha Eric.
Përveç se ata dy janë miq edhe bijat e tyre janë mikesha, dhe kjo ishte arsyeja plus për Eric për të ndihmuar kolegun e tij.
“Nuk dua të shoh fëmijët e tij të rriten pa baba”, tha ai duke shtuar se Davis vazhdismisht i ka thënë se nuk duhet ta bëjë atë.
“Oficerët Davis dhe Crowder dolën nga salla e operacionit dhe tani ndjehen mirë. Ne shpresojmë që shpejt do të shërohen dhe së shpejti do të kthehet në punë”, thuhet në deklaratën e stacionit të policisë nga Nashville./TetovaSot/
2