Polici hero, ia shpëton jetën një të riu (Video)

polici-620x330

Një polic parandaloi lëndimin e një të riu kur një veturë erdhi në drejtim të tyre.
Polici e kapi djaloshin dhe e tërhoqi atë, duke e evituar përplasjen e veturës në të.
Momenti i shpëtimit të këtij të riu nga polici ishte incizuar nga një kamerë në Bjellorusi, transmeton Gazeta Express.
I riu kishte një xhaketë të kaltër dhe polici ishte mbrapa tij, duke e kaluar rrugën.