Polici fotografoi një qenie të pazakontë dhe të “tejdukshme”…! (video)

loading...

Njeriu

loading...

Kanë befasuar opinionin publik në Kinë fotografitë e realizuara nga një polic.
Madje televizioni kinez i kushtoi një reportazh të posaçëm këtij rasti të pazakontë, pasi qenia e fotografuar ishte vërtet shumë e veçantë.

loading...