Po te mos hapej kjo valixhe ne aeroport e dini se cfare do te ndodhte me 330 “pasagjere”? (foto)

Ne Malajzi nje situate e fundit ne Aeroport i ka lene keto te fundit tejet te shokuar.Nje pre pasagjereve kishte kaluar me nje valixhe tejet te rende duke deklaruar tek autoritetet se jane gure por keto te fundit kane nuhatur dicka dhe kane kerkuar qe valixhja te hapet.

Hapja e valixhes ka zbuluar se brenda tyre ishin 330 breshka te cilat ishin marre per qellime te trafikimit ushqimor gje qe eshte e ndaluar me ligj.

Te gjitha breshkat i perkisnin llojeve te ndryshme te rrezikuara nga zhdukja por nuhatja e policeve i ka shpetuar ato nga nje trafikim i mundshem ushqimor.Trafikimi i kafsheve ne zhdukje eshte rritur ne kohet e fundit ne shume shtete te botes.