Po shëtisnin pranë detit dhe panë një top të bardhë që po fundosej, kur e panë se çfarë ishte…

Erick dhe Torval janë dy djem që janë bërë të njohur në rrjetet sociale, në sajë të një akti heroik që të dy ata kanq bërë.Të dy djemtë nga Norvegjia, ishin duke ecur në afërsi të oqeanit, kur papritur panë një top të bardhë që lundronte në det.

Pa nguruar ata u afruan buzë shkëmbit për të parë se çfarë ishte.Por surpriza e të dyve ishte kur panë një qengj që ishte gati duke u mbytur.

Menjëherë dy djemtë vendosën të nisin planin e kërkimit dhe të shpëtimit.Pavarësisht rrezikshmërisë, Erick dhe Torval arritën t’ia shpëtonin jetën qengjit.

Kjo ishte një detyrë e vështirë, sepse natyra ishte në komplot kundër tyre, duke u dërguar një valë të dhunshme që ndikoi në rrëshqitjen e shkëmbinjve.Për fat të mirë, qengji është jashtë rrezikut. Djemtë norvegjezë janë bërë shumë të popullarizuar.

Me të vërtetë mund të quhen heronj!