Po ngjisnin tatëpjetën për te Kisha e Laçit, vajzat shtangen nga ajo që u del para

Çfarë do të bënit nëse një person, papritur, nga hiçi do të dilte dhe do t’ju kërkonte të kryenit marrëdhënie me të? Edhe kundrejt një pagese madje…
Po, po, ndoshta ju duket e zakontë, por i pazakontë është fakti se gjithçka ka ndodhur në një vend si Kisha e Laçit.
Një vajzë shkruan mbrëmjen e sotme atë që përjetoi sot, teksa duke ngjitur shkallët për te kisha, papritmas asaj dhe shoqes së saj u del një djalë që u kërkon të kryejnë marrëdhënie. Nuk është hera e parë që asaj i ndodh diçka e tillë. Vetëm katër vjet më parë, një person i ka dalë para asaj dhe motrës së saj pikërisht tek ai vend, duke hequr pantallonat dhe u zhveshur. Dhe e dini çfarë?
Lexo lajmin e plotë më poshtë

Vazhdim