Po merrte rreze dielli në shtëpinë e motrës, shqiptari e pëson keq në Itali

Policia italiane ka kapur një 51-vjeçar shqiptar i cili prej kohësh rezultonte të ishtë në kërkim. Ilir Ashiku qëndronte në Itali me dokumente false dhe nuk kishte leje qëndrimi.

51-vjeçari akuzohet për prostitucion dhe armëmbajtje pa leje, ndaj gjykata italiane ka dhënë për të dënimin me 10.7 vite burg.

Ai u kap nga policia italiane gjetën në shtëpinë e motrës së tij, duke marrë rreze dielli në kopshtin e banesës.

Oficerët e policisë së emigracionit nisën verikimet ndaj tij, por zbuluan se identiteti i 51- vjeçarit ishte fals. Pas hetimeve, rezultoi që ai të ishte Ilir Ashiku.