Po ecte me Olsin në rrugë, Fjorentina gati të kapë për flokësh vajzën që po e ngacmonte

Olsi dhe Fjorentina janë padyshim një prej çifteve më të përfolur edhe jashtë BB për shkak t ëlidhjes së tyre komplekse.

Së fundmi u përhapën fjalë se lidhja e tyre kishte shkuar drejt fundit dhe shkak ishte bërë një femër.

Edhe një herë çifti i dëshmoi publikut se ata janë bashkë dhe Fjorentina vazhdon të jetë femra xheloze për mashkullin e saj si brenda ashtu edhe jashtë shtëpisë.

Olsi ka postuar një foto me të në Instagram ku Fiorentina duket gati t’i kthehet keq një vajze e cila nuk po ia ndan sytë çiftit.

Ai e ka kaluar me të qeshur këtë moment me përshkrimin nën foto: “Ai momenti, xhelozia në rrugë”.