“Plas” sherri për një mesazh/ “Zemër është 43 gradë nesër, do ikim në plazh”, merr fund lidhja pas kësaj (Foto)

Nuk u bë për plazh dhe i dha fund lidhjes. Ky është një tjetër rast i vajzave materialiste dhe kokëforta që para të dashurit janë gati të vënë gjithçka tjetër.

Një i ri ka dërguar bisedën e realizuar me të dashurën e tij mbrëmjen e sotme, ku i thotë se nesër duhet të shkojnë në fshat, por përgjigja që ka marrë nga ajo, jo vetëm që është injoruese, por i dha fund lidhjes menjëherë.

Djali shkruan se nuk di si të veprojë, teksa dërgon bisedën për ta lexuar të tjerët, në mënyrë që t’i japin një këshillë se si të reagojë.

“JOQ përshëndetje, pse i thashë se nesër duhet të shkojmë në fshat dhe jo në plazh ajo reagoi kështu. Tani ajo e di që unë jam keq këtë fillim muaji, por nuk e di pse i është mbushur mendja në plazh. Unë po dërgoj bisedën që ta lexoni dhe të më thoni. A ka ndonjë gjë që s’shkon? Më jepni një mendim si të reagoj pasi nuk po i shkruaj më pas mesazhit të fundit. Faleminderit nëse e publikoni”, shkruan djali.