Plas sherri në rrugë, përleshje mes “Babagjyshëve” në publik (VIDEO)

Festat zakonisht sjellin shumë harmoni në çdo skaj të botës. Ndërsa ‘Babagjyshi’ është padyshim ndër personat më të dashur për fëmijët por pse jo edhe i lezetshëm për të rriturit. Por një ngjarje aspak e këndshme ka ngjarë në mes disa “Babagjyshëve”. Një rrahje shumë e fuqishme ka ndodhur në mes disa prej tyre në mes të një rruge. Si duket një keqkuptim i madh ka ndodhur mes tyre ku edhe ka shpërthyes rrahja fizike e cila nuk përfundonte as me sirenat e shumta që dëgjoheshin nga veturat dhe nga personat që mundoheshin t’i largonin ata nga njëri-tjetri