Plas gallata me çudirat shqiptare (Video)


Shqipëria përpos anës së saj që të gjithë kërkojmë integrimin në BE, ka edhe një anë tjetër, që ngado lëviz të kap syri absurditete. Fotot e mëposhtme mund të jenë disi të vjetra (disa prej tyre), por tregojnë realitetin shqiptar sot dhe ndër vite.