Planifikonin ndjezjen e fishekzjarreve në qiell, përfunduan brenda një shtëpie (Video)

Viti i Ri, sigurisht që festohet në mënyra të ndryshme dhe disa njerëz vendosin të përdorin edhe fishekzjarre. Por një rast i cili ka bërë bujë në Youtube sonte menjëherë pas ndrrimit të moteve është kur një fishekzjarr ka hyrë në një shtëpi të banuar me familjarë, Shikoni videon: