“Pjeshkat” në Durrës sfidojnë djemtë, dalin me tanga në dëborë (VIDEO)

loading...

loading...

Ndërkohë që dëbora ka zbardhur një pjesë të madhe të qyteteve të Shqipërisë, mos mendoni se vetëm ju jeni duke gëzuar e duke festuar. Qytetarët dhe banorët e Durrësit duket se janë ata që e kanë ndier më së shumti kënaqësinë e kësaj bardhësie, e cila ka nisur dhe është shtruar mirë. Lumturia e banorëve duket përmes fotove dhe videove të shumta që janë dërguar në redaksinë e JOQ.al, por edhe përmes kësaj videoje, në të cilën mund të shikoni disa striptiste të një klubi nate, të cilat janë larguar disa momente nga puna e tyre dhe po “harbohen” në natyrë. Ana Geti dhe koleget e saj, striptiste të njohura, kanë sfiduar edhe meshkujt që kanë dalë lakuriq në këto temperatura të ulëta. Vetëm me geta e të brendshme vajzat ekspozojnë trupin e tyre teksa shijojnë borën. Nejse xhanëm, ato e kanë gjithmonë ngrohësen me vete, nuk e ndjejnë të ftohtin!

loading...