Piu 35 Viagra për gallatë, ereksioni i zgjati 5 ditë

Një punëtor ndërtimi në Britani piu 35 pilula Viagra në një orë, por përfundoi në spital me një ereksion që i zgjati pesë ditë.

Daniel Medforth tha se i piu pilulat për gallatë, pas një basti që kishte vënë kur piu ca.

36-vjeçari tha se nisi të kishte haluçinacione. Gjithçka i dukej jeshile.

Ereksioni nuk i largohej dhe mjekët, pavarësisht se profesionistë, nuk e mbanin dot të qeshurën.

Gruaja e ka falur babanë e dy fëmijëve, ndërsa ereksioni i gjatë i tij nuk i ka hyrë në punë.