Pishina më e frikshme në botë! (video)

piPadyshim që është pishina më e frikshme në botë!

Pishina ndodhet në hotel “Holiday Inn Shanghai Puding Kangqiao”, në Shangai dhe këshillohet sidomos për ata të cilët vuajnë nga frika e lartësisë, pasi pishina varet tërësisht jashtë ndërtesës dhe dyshemeja e saj është me xham të blinduar. Nga aty shikon çdo gjë!