Pinë viagra, efekti i kap atëherë kur s’duhet (Video+16)

Kjo video tregon disa momente kur meshkujt kanë pirë viagra, mirëpo ajo ka reaguar në momentin jo të duhur Disa prej tyre ishin me shokë, disa ishin duke vozitur e disa të tjerë edhe në ndeshje futbolli, shkruan DailyStar, Shikoni videon dhe shiheni secilin rast.