Petulla 24 karat që kushton 100 $ (VIDEO)

loading...

kulaci-620x315

loading...

Kulaçi më të shtrenjtë nuk keni parë ndonjëherë. Ai kushton 100 dollarë dhe është bërë nga shefi i kuzhinës, Bjorn DelaCruz në Brooklyn. Kulaçi ka një bazë kremi shampanje, e mbështjellë me brumë të skuqur dhe me fleta të holla ari 24 karatësh.

 

loading...