Peshkaqeni ha peshkaqenin ne ujrat e Zelandes se Re (video)

 

Një peshkaqen, që ha një tjetër peshkaqen. Ky është imazhi i pazakontë, që është filmuar nga një videokamera gjatë një peshkimi në ujërat e “Tasman Bay” në Zelandën e Re. Teksa një peshkaqen më i vogël po mundohej ngjitej në bordin e varkës, u vërejt një peshkaqen më i madh që afrohej dhe tentoi të hajë ekzemplarin më të vogël. Ndërkohë peshkatari i la dy kafshët ujore të zhdukeshin në fund të oqeanit…