Pese ndodhite më ekstreme qe keni pare! (video)

Shtepia

Pesë ndodhitë më ekstreme që keni parë!
A keni parë ndonjëherë urë të “kërcej”?
A keni parë ndonjëherë që të “hidhet në hava”?
A keni parë ndonjëherë që avioni luftarak teksa qëndronte pezull, në breg të detit, papritur “këlltum” dhe në ujë?!