Pesë gjëra që sjellin fatkeqësi në shtëpi: nxirrni jashtë menjëherë!

Ekzistojnë besime që disa objekte sjellin fatkeqësi në familje, nëse gjenden në vendin e gabuar në shtëpi.
Mësoni për çka është fjala dhe nxirrni jashtë, transmeton Telegrafi..

Pasqyra e kthyer nga krevati
Besohet që pasqyra e kthyer nga krevati mund të shkaktojë probleme në lidhjen dashurore, duke lëshuar ndikime të këqija nga jashtë në martesën e mirë dhe të shëndetshme.

Dera e zezë
Dera e zezë mund të ketë ndikim negativ vetëm nëse është në drejtim të veriut, e cila në shtëpinë tuaj do të ndjellë fat të keq.

Lulja me gjemba
Për objektet e mprehta dhe me maje të mprehta gjithashtu besohet që sjellin fatkeqësi dhe nëse dëshironi që shtëpia juaj të tërheqë energjinë pozitive, mos mbani në shtëpi lule me gjemba, si p.sh. kaktuse.

Kalendari në vendin e gabuar
Kalendari i varur në derën e hyrjes të shtëpisë është përkujtues i jetës së kaluar andaj besohet që atëherë ndikon në zgjatjen e jetës të banorëve të saj.

Piktura e anijethyerjes
Piktura e anijethyerjes paraqet përçarje e cila mund të ndikojë në sjelljen dhe në energjinë e banuesve.