Personi që lë jurinë pa mend duke kënduar zëra të natyrës (Video)

 

Në emisionin “Georgia Got Talent”, ku të talentuarit e shtetit në fjalë e dëshmojnë talentin e tyre para publikut, një mashkull i quajtur Genadi Tkachenko, ka arritur që ta bëjë tërë publikun të ngritët në këmbë dhe të duartrokasin për të.

Ai, përveç zërit të mahnitshëm që posedon ka sjell diçka të pazakonshme për të gjithë.

Në vend të ndonjë kënge ritmike apo të njohur, ai ka vendosur që të bëjë zëra të natyrës, e që ta krijonte përshtypjen se nuk mund të jetë zëri i tij.

Video është duke bërë bujë në rrjete sociale dhe media

screenshot-8-5-650x358.png