Personi i vetëm që mund të vrasë Donald Trumpin dhe nuk do dënohej nga asnjë ligj (FOTO)

Një raport i bujshëm i publikuar nga mediat britanike së fundmi ka konfirmuar se Mbretëresha e Anglisë, Elizabeth II është personi i vetëm në botë që mund të vrasë presidentin Donald Trump, pa u ndëshkuar. Artikulli i “International Buisiness Times” ka bërë një buje të paparë për shkak të debatit të vërtetë ligjor.

Monarkja e Mbretërisë së Bashkuar është mbi ligjin dhe nuk do të ndëshkohej për asnjë vrasje, edhe sikur viktima te ishte Presidenti Trump.

Historia u shfaq fillimisht në faqen satirike të Mbretërisë së Bashkuar “Daily Mash”, i cili ka shkruar se zyra e Mbretëreshës ka lëshuar një deklaratë që konfirmon aftësinë e saj për të vrarë Trump me shpatë gjatë vizitës së tij në Britani, pa pasoja ligjore, sepse “Trump është një objekt i Kurorës”.

Artikulli citon me shaka Mbretëreshen Elizabeth dhe sigurisht është “thjesht një shaka”, por ka publikuar një të vërtetë të madhe: Mbretëresha e Anglisë nuk mund të gjykohet në gjykatat e vendit dhe pavarësisht e debateve të mëdha, është e paprekshme nga ligji.