Përse disa njerëz e kanë këtë vrimë të vogël mbi veshët e tyre? (Foto)

Vetëm një në 100 njerëz në Britani të Madhe e kanë këtë vrimë të vogël mbi vesh – siç shihet në fotografinë sipër.

Kjo vrimë quhet ndryshe preauricular sinus dhe është çrregullim i cili për herë të parë është raportuar në vitin 1864 nga shkencëtari i quajtur Van Heusinger. Vrimat shfaqen gjatë zhvillimit të hershëm dhe janë të trashëgueshme

Vetëm një në 100 njerëz në Britani të Madhe e kanë këtë vrimë të vogël mbi vesh – siç shihet në fotografinë sipër.

Kjo vrimë quhet ndryshe preauricular sinus dhe është çrregullim i cili për herë të parë është raportuar në vitin 1864 nga shkencëtari i quajtur Van Heusinger. Vrimat shfaqen gjatë zhvillimit të hershëm dhe janë të trashëgueshme, transmeton Telegrafi.

Të vetmet komplikime që i sjellin ato janë disa infeksione të zakonshme.

Në disa pjesë të Azisë dhe Afrikës, thuajse dy nga pesë njerëz janë të diagnostikuar me preauricular sinus.